Love always wins*

Love always wins*

vineri, 23 ianuarie 2015

I'm so alien ❤

"- Frumos sau inteligent?
 - Ambele! La pachet, vă rog!"


De ar fi așa ușor... Dar ce e ușor în viața asta atât de grea? Nimic. Băi, nici măcar limba maternă nu mai e ușoară. Să revenim la oile noastre, dar.
Fetele umblă după masculi feroce, cu "peptul" pe afară și epilați. Genul frumos.
Femeile umblă după doctori, ingineri, comandanți și procurori. Genul inteligent. Și cu bani, normal!
Dar există o perioadă a vieții, când nu ești nici fată, nici femeie. Ești o specie bipedă din galaxia Milky Way. Nu știu de ce Milky Way, sună.. milky!

Băi și în perioada asta, nu știi ce vrei - ai vrea și un pachet de mușchi, dar și un soldat ce moare pe front. Sau supraviețuiește. După 5 ore...... Mai rar. 
 
 Stai și-o gândești la rece, iei notițe. Ai o masă plină de ciorne cu variante, opțiuni, calități și defecte.
 Ar fi mișto la brațul unui chipeș, după care și soarele se învârte. Dar e bine de știut că ăștia frumoși, nu vor fi niciodată pentru o singură femeie. Ăștia au mereu harem. Și oricât de "frumusețe rară" ești tu, mereu există una de 3 ori femeie, care te face! Pentru care te lasă. Ăsta trăiește cu ideea că poate avea orice tip de femeie și de cele mai multe ori, are parte. Nu contează că e prost, că are 21 de ani sau că aleargă după autobuz. Sexul frumos îl vrea. E un fel de trofeu. La fel e și cu fetele/femeile frumoase. Frumoase și atât. Și alea tot trofee sunt. Se bat proștii să le cucerească.

Dar ce te faci cu ăștia inteligenți, care îți analizează tonul pe care ai spus "Bună!", la prima întâlnire? Pe ăștia îi împușcăm. Rămânem cu frumoșii. Inteligenții ăștia, care le știu pe toate. Ăștia care la o cafea, discută despre știință și despre cât de geniali sunt ei. Măcar din discuțiile cu frumoșii, aflii care-i cel mai bun salon de epilat din oraș! Asta da afacere! Pentru proaste, e plictisitoare discuția. Femeilor le place. Băi, da' asta nu înseamnă că fiecare întâlnire trebuie să aibă ca temă principală discuțiile filozofice despre nemurirea sufletului. Că nu te fuți cu sufletul!
Scuzați-mi limbajul... sunt nervoasă pe bărbații ăștia. Nu pot fi și ei 2 în 1?
Sunt geloasă, mă. Ăștia nu se pregătesc de ieșirea în oraș, cu 2 ore înainte. Când pleacă în vacanță, au un rucsacel mic în spate, cu o periuță de dinți și câteva perechi de chiloți. Ăștia nu au baia plină de creme și tratamente faciale. Și ați văzut ce gene au, nenorociții? E atât de nedrept :( 

În fine, după zeci de ciorne cu calități, defecte, avantaje și dezavantaje, habar nu ai ce vrei.

- Domnișoară, frumos sau inteligent?
- Nu știu, dom'le.. Ambele. La pachet, dacă se poate - servesc cina acasă, în Milky Way. Delivery nu aveți, să nu mai bat atâta drum, altădată?

8 comentarii:

  1. Ce vocabular. . Si cate frustrari

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim - nu sunt frustrari, sunt intrebari fara raspuns pentru femei. Indiferent cat de frumoase, destepte, etc. ar fi, sunt indecise. Si tocmai d-aia ne plac. Limbajul, sa fim seriosi, cand e unul murdar, din partea unei femei, e al dracu' de sexy. Georgiana, good job and keep it going on!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar ce te faci cand ai problema asta ca baiat, ce ai alege intre o frumusete rara care are un discurs prestabilit despre cat de bine ii sta rimelul pe genele false sau sa iesi la cina cu o enciclopedie vie care iti face analiza chimica a furculitei cu care mananci? Mama lui de echilibru:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da.. e aceeasi chestie ca la noi femeile. E greu sa fie ambele.. si cand sunt ambele, e greu sa ajungi la omul respectiv. E dorit de toti si nu se grabeste sa faca vreo alegere..

      Ștergere
  4. Am ajuns pe blogul tău după ce mi te-a recomandat o prietenă să te citesc.
    Și am ajuns direct la postul ăsta, de pe link-ul ei de pe FB.

    The thing is... că ești atât de superficială în articolul ăsta.
    Băi, nu îi ca și când împarți oamenii între varză și lapte.
    Îi un întreg spectru la mijloc. Nu-i vorba despre în ce parte atârnă balanța, ci despre ce se află pe talere ;)

    ....

    Anyway.
    O să mai arunc o privire și peste alte articole, îs curios.
    'cele bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Cam asta era ideea, sa fie superficial textul, asa cum sunt oamenii in general. Am expus o situatie reala, cu care muuulte fete/femei se confrunta.

      Ștergere