Love always wins*

Love always wins*

sâmbătă, 13 septembrie 2014

Mahmureala - in ce conditii sa nu o f*ti pe fosta

Ba, nu stiu cum se face, dar femeile astea-s proaste rau. Si da, fac si eu parte din grup, nu zic nu.
Pai cum le face ea femeia, pe toate atat de bine, gandindu-se meticulos la fiecare amanunt. Sa nu cumva sa fie vreun fir de praf pe capacul wc-ului, cand el o sa-l ridice grabit, sa ajunga mai repede in pat. Pai stai, s-a uitat oare cat de curat era wc-ul? Oare a observat cat de atent s-a pregatit ea pentru venirea lui?
Si venirea asta e si mai importanta, daca e dupa ceva vreme. Pentru ea, pentru el nu. Ca lui ii era dor doar de sex. Si care sex e mai bun, daca nu cu ea? Stie unde si cum ii place, ea e ea. Si unde mai pui, ca e si moca. Poate doar o sticla de bere, sau doza, ca e mai ieftina. De vin, nu se pune problema, doar nu e o ocazie atat de speciala... De ce sa piarda timp, desfacand nenorocita aia de sticla? Cand cheia dozei e atat de usor de ridicat.
Si sa reluam filmul. Apare. El apare. In usa. In usa in care batea candva seri la rand, asteptand sa o ia in brate. Doar ca acum nu mai vrea asta. Acum vrea doar sa-i desfaca picioarele. Il aude batand in usa. Se uita pe vizor, ca o tampita, desi doar pe el il astepta. Ii deschide cu un zambet larg pe fata. Si pentru ca e femeie, si e proasta, vrea sa il ia in brate si sa-i zica cat de dor i-a fost de el. Dar n-o face. Il invita inauntru, el intra, ca si cum ultima data s-au vazut ieri, ca si cum timpul ala dintre ei doi nu a existat niciodata. Se aseaza pe canapea si normal, incepe sa vorbeasca despre el. Si il asculta, cu atentie si entuziasmata, desi i-ar fi placut sa poata vorbi si ea despre cate ceva, despre cat de bine e ea fara el, despre cat de multi admiratori are, dar tot singura e si tot asa. Dar n-o face, ca n-are loc de el. Si la un moment dat, ametiti de bulele berii, se schimba tot scenariul. Incep sa se iubeasca cu atata sete, de zici ca nu au mancat de luni de zile, si fiecare isi vrea bucata lui de carne. Si dupa 2 partide d'astea, cad franti, rapusi de somn.
Si vine dimineata, a dracu' dimineata, de ce vine? Ca sa se trezeasca lumea la realitate!
El isi da seama de greseala enorma pe care a facut-o cand a venit. Ea isi da seama ca a uitat aseara sa-i zica noapte buna si toate cuvintele alea pe care i le zicea mereu. Si amandoi ar fi vrut sa dea timpul inapoi. Dar fiecare, cu un scop diferit. Da' el de ce dracu' regreta? Pai habar n-avem noi, doar el. Noi putem trage doar concluzii.
Pai de ce regreta un barbat o noapte de sex? Sa alegem solutia prin excludere.
Nu a golit portofelul, poate doar putin rezervorul. Deci exclus.
Nu s-a ales cu nicio boala de la vreo curva. Deci exclus.
Nu a dormit pe vreun pat de paie. Deci exclus.
Nu se teme ca ea o sa-l bata la cap din nou, ca stie si ea motivul venirii lui. Deci exclus.
Pai si atunci, care-i frate, problema?
Pai problema e ca, nu doar femeile sunt proaste. Si ei barbatii sunt. Uneori mai prosti. Cum sa vii s-o futi pe fosta, daca inca mai tii la fosta? De fapt, stai. Credeai ca nu mai tii la fosta, dar dupa noaptea aia zbuciumata, ai realizat ca inca mai tii. Dar sustii cu tarie ca n-o mai vrei inapoi. Si pleci, cu coada intre picioare, repetandu-ti in minte, ca n-o sa mai repeti treaba asta niciodata, probabil. E ca o mahmureala crunta, cand juri ca n-o sa mai bei in viata ta. Dar nu trece mult timp si o faci din nou. Nu poti renunta la mica ta placere, de a bea asa... ocazional, stii cum zic?
Pai sa-mi zica si mie cineva, care-i mai nebun, barbatul sau femeia?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu