Love always wins*

Love always wins*

duminică, 18 ianuarie 2015

Fostul, fosta, trecutul si prezentul. Viitorul? Cercul vicios.

Ce faci cand timpul te preseaza si esti exasperat? Ei bine.. te agati de orice detaliu, pentru a lua o pauza. Dupa o baie, o cina copioasa si un film... nu-mi ramane decat sa scriu ceva, sa mai trag de timp.
Si sunt atat de multe de scris, atatea subiecte...

Auzisem de multe ori si viata mi-a si demonstrat, ca omul se intoarce intotdeauna la ce iubeste. Dar de cele mai multe ori, se intoarce cand e prea tarziu. Si e dureros cand realizeaza ca nu mai este centrul Universului. E dureros pentru orgoliu - nu credea vreodata ca celalalt ar putea fi fericit si fara el. Despre asta e vorba: nu de dezamagire, nu de suferinta, ci de orgoliu.

 Pentru ca noul nu mai exista, a plecat sa-si caute doza de nou care lipsea. Si a gasit-o. Dar s-a plictisit iar. Iar si iar si iar. Cand acel nou deja se invecheste, vechiul devine nou... si omul revine.
Trece timpul si pentru ca nu mai stie la ce ora se culca, ce mananca si cu ce se imbraca, ea practic devine noua, din nou.
Da, stiu, e ciudat! M-am gandit intens la ideea asta... si e adevarata.
De aia se intorc fostii intotdeauna - pentru uita cum erai, uita ce faceati impreuna. Dupa un timp, esti o necunoscuta pentru el, la fel ca la inceput.
Ma gandisem ca fostii se intorc pentru ca nu au gasit ceva mai bun, intre timp.
Prostii! Aiurea.. doar n-om fi noi, parasitele, cele mai bune fiinte de pe planeta. Intotdeauna exista ceva mai bun - chiar si decat noi insine. Ar trebui sa devenim mai putin feministe.
Ma gandisem ca fostii se intorc de plictiseala. Dar tot de plictiseala, ar putea sa agate pe alta, asa-i?
Dar nu... astia sunt mereu in cautare de ceva nou. Si daca atunci cand erai cu el, nu mai stiai ce sa-i oferi nou, despartirea te-a facut mai buna. Asa-i? Asta il intriga...
Dar pentru ca esti mai buna acum, te-ai mai intoarce la vreun fost?
Stupida intrebare. Cum fostul a cautat ceva nou si tu ai facut asta. Asa cum pentru tine e fost, si tu pentru el esti fosta. Intre timp.. si fostul a devenit ceva nou, pentru tine.
Oook, incep sa ma invart intr-un cerc vicios. Ar trebui sa elucidez mistere, nu sa bag mai rau oamenii in ceata. Dar fiecare isi trage propria concluzie.


Si as mai scrie despre ciori, dar omu' n-are timp sa citeasca rahaturi.
Ce sa fac.. e greu, n-am inspiratie. Scriu sa n-adorm. De fapt, nu. Scriu ca sa nu invat.
Ce ironie...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu