Love always wins*

Love always wins*

miercuri, 15 octombrie 2014

Despre tehnologie si cea mai veche meserie existenta

Ce ti-e si cu tehnologia asta!
Am ajuns cu totii dependenti de tehnologie.
Acum nu mai avem prieteni pe care-i salutam la scara, ci pe facebook.
Acum nu mai avem tablouri, ci arhiva cu poze pe WhatsApp.
Iar cand mancam, trebuie sa publicam pe facebook impreuna cu un check-in.
Dar ce-i mai rau in toata treaba asta, este ca pitipoancele sunt din ce in ce mai evidente si mai multe.
Meseria de curva e veche de cand lumea si Pamantul, dar cand nu era tehnologia, nu prea stia lumea de cele care o practicau. Era totul facut bine, ca la carte, fara sa se stie prea multe.
Dar ce te faci cu tehnologia, care demasca tipul asta de fiinte?
Vad din ce in ce mai multe buci pe afara, tate goale - da' nu domnule, e decolteul prea mare - doar nu-s ele de vina ca au sanii mari, nu? Pai nu... fiecare are ceva de aratat fizic, asta nu inseamna ca daca ai un abdomen bine lucrat, porti bluze cu buricul gol la cumparaturile pentru Craciun, nu? Sau da, probabil.
Mai sunt astea care se dau cuminti si inocente, dar care au poze pe site-urile de socializare, mai mult dezbracate decat imbracate. Pai ce? Te simti ofensata ca te face lumea curva?
Dar ce mandrie pe capul lor cand primesc cate un comentariu de la vreun fost print, actual cersetor, care-si scalda ochii in bucile lor: Ce frumoasa esti, papushe <3 !
Sa mori tu?! Cine e frumoasa? Ea? Poza? Eu cred ca bucile!
Tot ce faci, postand poze de genul, este sa urli dupa penis. Da... Chiar nu poti atrage un barbat cu un dialog inteligent? Ba da, iti spun eu ca se poate!
Bai, da' n-am auzit niciun barbat pana acum, care isi cauta o iubita stramba si urata. La primul contact vizual, clar, conteaza infatisarea. Primele fraze scoase pe gura, te contureaza definitiv in ochii celuilalt. Dar daca cei doi neuroni ai tai se mandresc in vazul lumii cu ce poseda corpul, clar, pe gura nu vei scoate nimic bun.
Conteaza frumusetea, dar mai mult ce dracu' ai in cap. Ca la 50 de ani, frumusetea e dusa dracu' de mult. Si daca n-ai creier, nici bani de botox si operatii, n-o sa ai, ca sa arati ca odinioara.
Asa ca, domnisoara, de fapt nu mai esti domnisoara.. nu stiu, iti alegi tu un apelativ.. pune mana pe o carte, sau de preferat, mai multe! Renunta dracu' la botul ala din selfie-uri si nu mai defila pe la liceu/facultate cu tocuri de 15. Ba, nu da bine! Acolo nu e bordel, cred ca ai gresit destinatia!
Cand iti dezvalui tot sarmul si toate calitatile de femeie, barbatul nu mai are nimic de descoperit. Nici atat de cucerit. Da, barbatii vor sa cucereasa, asa sunt masculii. Noi suntem prada. Cand prada se preda, care mai e jocul? Niciunul.
Da, cred ca asta e o urmare foarte importanta a tehnologiei.
Ar mai fi... faptul ca traim din ce in ce mai izolati, noi si telefonul/tableta. Iesi la suc, stai cu telefonul in mana. Esti la ore, stai cu telefonul in mana. Iar cand n-ai credit/net, te simti mort in viata. Nu-i asa?






2 comentarii: