Love always wins*

Love always wins*

sâmbătă, 20 septembrie 2014

Tarfa asta-i ca un drog!

Am mainile transpirate. Cum e asta cu "cui pe cui se scoate"?
Mi-a picat fisa.
Cui pe cui se scoate, cand esti mahmur.
Cui pe cui se scoate, cand esti indragostit.
Tot mahmureala se numeste! Ca si indragosteala asta e ca o mahmureala crunta, pe care juri ca n-o mai repeti. De fapt, o repeti. Cum te trezesti de dimineata, inca imbatat de parfum si minciuni, asa te trezesti, mirosind a alcool. Si ti-e asa de sila... si mai bei putin, ca sa nu mai simti parfumul. Sa uiti de minciuni? Poate.
Si, ca sa-ti revii, zici sa mai bati un cui peste, ca asa e bine. Si mai torni inca un pahar, chiar daca nu te-ai spalat pe dinti si esti inca in izmene. Si te decizi sa iesi cu alta, ca sa iti treaca mahmureala. Cu alta sticla. Sau tarfa. E cam tot aia. Doar ca la sticla, ii stii pretul. Tarfei, nu. Il aflii la final. Care final? Tu decizi. De fapt ea, ca tarfele-s destepte.
Ba, si e tare senzatia. Parca te intorci in timp si te bucuri de ce-ti place cel mai mult. De drog, ca deja esti dependent. Sa incercam sa uitam ceea ce s-a intamplat. Cunosc jocul asta de la inceput pan' la final.
Detalii, detalii.

Sa continuam vorbind de mahmureala. Si o tii langa asa, o perioada. Minim 3 zile, maxim... inca nu se stie limita! Si ce bine te simti, coane, distrandu-te... golind portofelul, pentru inca o tarfa. Doar te-ai obisnuit, incepe sa-ti placa. Dar... cand iei o pauza - inca nu se stie cand - iti dai seama de...?
Iti dai seama ca treaba asta cu "cui pe cui se scoate", e un pamflet. Realizezi ca in tot timpul asta ti-ai facut rau singur... ca deja esti dependent. Si-ti place mahmureala asta, incat n-ai renunta niciodata la stilul asta de viata. Dar vrei. Si incepi sa-ti impui sa renunti. Iti zici ca asta e ultima data, ultima noapte alaturi de tarfa. Si ai zis-o de atatea ori, incat nici tu nu te mai crezi. Vrei sa zici NU, dar pe gura iese DA. Bai, si incepi sa te simti atat de idiot, ca incepi sa tii la tarfa. Parca aceeasi tarfa, pentru care te-ai decis sa mai torni un pahar in dimineata aia, cand totul a inceput.

5 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Doar ca la sticla, ii stii pretul. - Cauta Rappa - Sa nu ma cauti. Acum nu stiu daca ai copiat versul de acolo. Sa nu crezi ca ti-o zis cu rautate , nu am nimic cu tine.

      Ștergere
    2. Stiu melodia. Dar nu, nu am copiat versul de acolo. Cand scriu, nu ascult muzica si copiez versuri... Scriu pur si simplu, cand ceva/cineva ma inspira.
      Cand am scris asta, m-a inspirat un tip, povestindu-mi de mahmureala. Daca unele chestii coincid cu altele, nu inseamna ca le copiez...
      Dar apreciez observatia! Multumesc! ^_^

      Ștergere