Love always wins*

Love always wins*

miercuri, 17 septembrie 2014

Cand demonii joaca teatru

Demonii ne joaca feste, uneori. Cat sa lupti, cat sa lasi de la tine si cand sa renunti, de fapt?
Ce se intampla atunci cand ai daruit deja totul, absolut totul... dar nimic nu se schimba? Pai... trebuie sa o iei la pas, mai departe. Ca viata nu te asteapta pe tine, coane', sa fii fericit. Viata trece, pe langa tine, fara sa te lase sa te bucuri de persoanele dragi. Si vezi ca, se intampla uneori, ca a doua zi, persoanele pe care le iubesti, sa nu mai fie acolo... si de abia atunci vei vrea sa le strangi in brate cu adevarat, cand nu le vei mai avea.
E atat de sec sa privesti un sicriu gol, trist... incarcat de atatea amintiri... dar care practic, nu mai inseamna nimic acum.
Fa ce trebuie sa faci acum, inainte de a fi prea tarziu. Ca orice poti repara, pana si niste cioburi le poti lipi, dar timpul nu-l intorci din drum.
Da, si baietii plang cateodata. Ba uneori, plang mai mult ca noi, femeile. Dar orgoliul lor, ii impiedica sa se afiseze. Ii impiedica sa isi afiseze sensibilitatea si... uite asta, din cauza orgoliului, se duce dracu' tot.

Se duce? Nu-i nimic. Baga-ti nasul in perna, plangi pana nu mai ai lacrimi. Termina toata hartia aia igienica pe care ai cumparat-o alaturi de el. Colinda strazile, elibereaza-ti demonii din suflet, daruieste ce tu nu ai putut avea - iubire. Poate o pizza pentru un copil de pe strada, reprezinta "iubirea" pe care nu i-o ofera nimeni. Sterge dracu' pozele alea, pe care zici de atata timp ca le stergi, dar inca n-ai facut-o. Ia-ti o zi libera, doar pentru tine.
Te-ai eliberat? Arunca-te intr-un taxi si intoarce-te acasa. Vei putea sa dormi, demonii tai colinda pe strazi acum, in cautarea unui alt suflet pe care sa-l innegreasca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu