Love always wins*

Love always wins*

duminică, 14 septembrie 2014

De ce fetele bune sunt single si de ce fetele rele sunt cuplate?

Si cand zic "fetele bune", ma refer la alea pentru care banii nu conteaza. La alea care daca se indragostesc, doar escavatorul le mai ia de langa tipul pe care-l iubesc.
Si cand zic "fetele rele", ma refer la alea pentru care banii sunt tot. La alea care nu pun pret pe o floare sau pe o plimbare in parc.
De ce alea bune sunt single? Pai pentru ca in ziua de azi, romantismul a disparut. E considerat vulgar si rusinos. Pentru ca barbatii nu s-au visat niciodata in ziua nuntii, nu vrea niciunul sa se lege la cap. Iar fetele bune, asta vor. Asa ca... e mai usor cu fetele rele - astea vor doar bani, distractie prin cluburi si o erectie mai buna decat ultima de care au avut parte. Si cam asta e combinatia.
De ce baietii se plang ca toate-s la fel? Pai pentru ca sunt doar niste baieti, netrecuti prin viata. Se coc cam greu, cam foarte greu. Si cand zic netrecuti prin viata, ma refer la relatiile pe care au incercat sa si le construiasca. Pentru ca si baietii buni, ajung sa fie fututi de o pizda proasta... si raman fixati, din cauza uneia, pe ideea ca toate-s la fel. Nici femeile, nici barbatii, nu-s la fel. Oameni buni, suntem unici prin natura data. Nici gemenii nu sunt identici, nici macar 2 picaturi de apa nu seamana perfect. Nimeni nu e la fel ca nimeni.
Si uite asa se ajunge la treaba asta... cu toate-s la fel. Ei se plang ca ele vor bani si masini. Ele se plang ca ei vor doar pizda. Pai cum vine asta? In cazurile date, fata buna ramane single, iar fata rea cuplata.

Despre fetele rele, as scrie o carte. Ca si astea-s de mai multe feluri. Unii considera "fata rea" pe una care fumeaza sau are vreun tatuaj, facut la intamplare. Unii considera pe una rea, daca ii refuza si nu dau 2 bani pe vrajeala lor ieftina. Iar altii considera "fata rea" pe aia care isi bate joc de baieti, dar mai ales de barbati. Alea care folosesc imaginea dragostei, doar ca sa imbrobodeasca omul, pentru a ajunge unde vor ele. Pentru ca, vorba aia, fetele rele ajung unde vor ele. Si mai sunt unii, care considera "fata rea", pe aia care vorbeste cu mai multi, dar n-o are nimeni. Si aici e cu dus si intors. Pai poate tipa tipa lipa lipa, vreau sa aiba mai multe planuri: A, B, planul C. Cine stie, de unde rasare dragostea aia mare?
Eu personal, in ultimul caz, o consider fata buna. Un fel de... "m-am ars o data, acum suflu si in iaurt". Pai no?

Iar alea bune... ce sa zic de alea bune? Ca sunt considerate, de cele mai multe ori proaste, ca stau si tanjesc dupa iubire. "Cum faaai, al tau n-are masina? Ce proasta esti... pai si mergi cu autobuzul? Faaai, nasol, lasa-l! Meriti ceva mai bun." Serios? Oricine merita ceva mai bun decat are. Ca tocmai despre asta e vorba in viata. Dar ar fi cazul sa obtinem singuri, cu propria sudoare lucrurile mai bune decat cele pe care le avem deja.
Vrei masina? Munceste in gatu' ma-tii pe branci si cumpara-ti singura. Nu ti-ar sta mai bine la volan, decat in dreapta?! Dar de unde atata munca? Ca si asta e facuta pentru cei ce pot s-o duca. Doar nu crezi ca burtosul ala care te fute ca dracu', a primit masina cadou de la femeile pe care le-a futut cand era mai mic, asa ca tine. Adica nu e aceeasi mancare de peste! A muncit pentru ea.
Si... rezumandu-ma la tot ce-am scris mai sus, realizez ca da, sunt fete bune din ce in ce mai putine. Pentru ca alea rele, sunt atat de rele, ca le influienteaza si pe alea bune. ( *vezi ghilimelele:)) ). Ramane fata buna, doar aia care are niste principii si stie clar ce vrea de la viata.

Cat despre mine, nu sunt vreo sfanta, nu-s buna da' nici rea. Sau poate sunt buna dar rea. Haha!
Postarea este la modul general. Pentru ca aud prea multi, prea multe cum se vaita... unii de altii.
Poate vor intelege ceva din toata treaba asta!
^_^


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu