Love always wins*

Love always wins*

miercuri, 24 septembrie 2014

Barbati? Ce inseamna asta? Bijuterii?

Cand scrii cel mai bine? Cand esti trist. Gresit. De fapt nu, incomplet. Cand esti trist sau cand esti pe drum. Spre undeva sau poate cand te plimbi.
Si despre ce scrii cel mai bine? Despre barbati! Daca esti femeie. Daca nu, scrii despre curve.
Dar eu azi voi scrie despre barbati.
Ce vor astia, de fapt? Bani, masini de toate natiile, o pizda buna care sa ii futa bine si o iubita fidela, cu bani, desteapta si frumoasa, care sa ii aduca aminte ca maine e ziua lu' ma-sa.
Si cica noi suntem complicate! Daaa' de unde!
Dar mai exista si frustrati care nu stiu ce vor, tocmai pentru ca ei de fapt n-au nimic - nu tu bani, nu tu masina, nu tu nimic. Dar cauta de zor iubita aia fidela si pizda aia buna.
Bai, dar astia sunt atat de frustrati, ca atunci cand o gasesc, ba, habar n-au ce sa ii faca. S-o futa sau s-o iubeasca? Bineinteles ca aleg intotdeauna optiunea nepotrivita tipei. Si raman cu buza umflata.
Si daca inainte de asta, erau frustrati, bai dupa asta, devin de 3 ori frustrati. Si revenim la ideea ca toate-s la fel.
Mai sunt astia timizi. Care te sorb din priviri, prin autobuz sau la semafoare, dar care iti dau doar o cerere de prietenie pe facebook. Pai si ce? O ceri de nevasta cu asta? Grow up! Daca ai ceva in pantaloni si stii ca ei i-ar place cu siguranta, renunta dracu' la timiditate. Bate-i la usa. Sau poate un "Buna!", chiar si timid, i-ar dezgheta inima care crezi tu ca e de gheata!
Mai sunt si astia cocalari, care daca te alinta "papushe", au impresia ca esti uda.. si ca deja chemi taxiul sa te duci sa le oferi o noapte nebuna!
Mai sunt copiii mari, care se cred adulti si tanjesc dupa una mai mare, ca asa e la moda. Nu ar da misto, printre colegii de liceu, sa vina gagica sa-l astepte cu masina la poarta, la sfarsitul orelor? Vise, tati!
Si mai sunt astia urati. Ba, da' urati in draci! Si se dau asa sensibili si baieti buni... Si vai, sunt singur, ca-s prea bun!
Nu zau? Prea bun la capitolul uratenie? Astia au primit ultimele chipuri, din gradina Domnului. Dar ei sunt atat de buuuni si de sensibili. Pai da, ok. Aspectul fizic nu conteaza asa de mult. Dar cand te mangaie aia in pat, crezi ca simte o placere nebuneasca sa-ti simta bubele de pe fata? Sau poate crezi ca-i place sa o privesti din 2 unghiuri, doar pentru ca ai ochii divortati? Ei bine, nu. Chiar nu-i place. Doar daca sunteti in aceeasi oala.
Cam asta-i treaba cu barbatii.
Bravo celor care fac ce vor, ca balta-i plina de peste!
Mai sunt si barbati super ok, pe care femeile ii vor, dar nu pot fi prinsi. Barbatii aia care iti platesc consumatia de 3 cifre, spre deosebire de frustratii care te lasa sa-ti platesti cafeaua de 6 lei!
Si mai sunt astia buni, de care ne batem joc. Cu voie sau inconstient. Ne pare rau. Mai acordati o sansa?
Simt ca am avut tupeu, scriind treaba asta!
Dar pe bune, wake up!
Va avem la mana, cum avem bratarile sau ceasul ala de firma, la care ne place sa ne uitam din minut in minut. Poate observati! :))

2 comentarii:

  1. Gresesti atat de mult.. La timizi, daca te abordeaza si nu-ti place.. il refuzi si tipul e dezamagit si continua sa fie timid, traind cu impresia ca femeile sunt tarfe fara suflet.
    La cei urati, te-a facut maica-ta frumoasa, foarte bine, unii chiar nu au ce face cu aspectul lor asa ca incearca sa aiba un suflet/comportament cat de cat ok.. stai chill ca sunt si urati cu caracter de cacat.. Nu vad utilitatea acestui post. Te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Postarea este la general!
      Cum se spune ca in general, femeile-s cum sunt.
      Sunt tot felul de oameni.
      Asta e strict parerea mea.
      Pe care sunt libera sa mi-o exprim! Corect?
      Personal nu am nimic cu nimic.
      Multumesc pentru parere!

      Ștergere