Love always wins*

Love always wins*

duminică, 21 septembrie 2014

Esti noua? Nu, esti spalata cu Perwoll!

     Te gatesti vreo 2 ore sa iesi in club. Cu atat dureaza pregatirea mai mult, cu cat n-ai mai iesit de secole. Ca fostul era gelos si nu te lasa sa ii incanti pe altii cu prezenta ta.
     Si te gatesti, cobori in graba, ca te asteapta masina. Iti uiti gumele acasa, dar nu te intorci. Nu de alta, da' daca ai ghinion si cazi cum intrii in club? Te faci de cacat. Cum, tu? Niciodata. Sari in masina, cu gandul ca iti iei guma aia nenorocita de la vreun non-stop. Oricum... uiti. Ajungi in club. Si pentru ca esti tipa gatita cu dichis vreo 2 ore acas', speri sa nu cheltui prea multi bani pe acolo. Trebuie sa iti faca si tie cineva cinste, no? Pai da. Si dupaia esti ofuscata, ca zice lumea ca toate-s la fel. Si ce?
     Te asezi la masa staff-ului, ca doar iti permiti. Si desi vrei sa pari indiferenta, parca ai face o poza cu vedeta aia, de sta fix in stanga ta. Dar te abtii. Nu de alta, dar n-ai vrea sa creada ca esti vreo disperata. La urma urmei, cu poza aia, n-ai face altceva decat s-o postezi pe facebook, in speranta ca devii mai populara.
     Si iti rupi din putinii bani pe care-i ai la tine si-ti iei ceva de baut. Si nu o bere, ca doar esti o diva. Si te asezi iar la masa. Si stai, fumezi vreo 10 tigari. N-ai stare. Da, stiu. Ti-ar fi placut sa fii langa el in pat. Mai stii, ca acum o saptamana. Dar el e cu alta in pat acum.
     Si in cinstea lui, te mai duci o data la bar. Unde ti se cere o tigare, de catre un peste burtos. Si ii dai, nu te alta, dar aveai pachetul in mana. Si uite asa, te scutesti de inca o cheltuiala in plus. Ca pestele e darnic, si-ti ia inca un pahar. Cica schimb pe schimb. Te tirezi la masa, subtil, sa nu te observe. Pai nici n-avea cum, clubul era full. Si iti bei si paharul primit cadou. Te roade, inca nu poti accepta ideea ca el e cu alta acum in pat, si nu in club cu tine. Sau invers.
     Bai si iei telefonul ala nenorocit in mana. Ce bine era pe vremuri, cand nu era atata tehnologie. Ochii care nu se vedeau, se uitau. Acum nu, coane. Facebook, poze, check-in-uri. Block, unblock, poke si restu'. Ca sa vada lumea? Nu. Ca sa vada el. Sau ea. In cazul de fata, el. Trebuia sa vada. Stii doar ca iti urmareste profilul. Bai si ii dai un mesaj. D-ala sec asa, parca putin ametit de alcoolul consumat de tine. Apoi, iti mai rupi cativa banuti din plicul tau de firma si-ti mai iei inca un pahar. Il sorbi cu nerabdare, tot uitandu-te la telefon. Poate-poate, ti-a raspuns.
     Esti idioata. Crezi ca sta cu telefonul in mana la 4 dimineata? Nu, sta cu mana ei in mana. O strange in brate, nu te asteapta pe tine cu mesajul ala stupid. Da' si ce? Tu esti acolo. Te distrezi asa de minune. Vai, de cand nu te mai zgaltaisei intr-un club. Ce-ti pasa tie, asa-i? Da... iti pasa. Si tocmai de aia, nu mai e ca altadata. In seara asta nu te-ai distrat ca in alte dati. Pentru ca in seara asta ai iesit in club, pentru el. Nu pentru tine. Pentru el, sa vada ca tu te distrezi. Ca vai, ce bine ti-e tie fara el. Si lui ii e. Dar el nu-si face selfie-uri in pat cu noua achitie. Care nu, nu e spalata cu Perwoll. E noua. Tu esti veche acum. Pe tine te-a spalat de prea multe ori. Si la un moment dat, de la atatea pete, nici Perwoll-ul nu ti-a mai facut fata.
     Si pentru ca nu te simti ok, pleci. Te intorci acasa, unde sperai totusi, printr-o minune, sa il gasesti in fata usii, batand. Dar nu. Hai, nu-ti mai face atatea filme. Stii ca e un tepar de cand l-ai cunoscut. Ti-a zis ca esti ca o printesa in rochita aia, mai stii? Da, mai stii. E chiar rochita cu care ai iesit in club. Ti-a dat teapa. Nu esti o printesa, esti o diva. Si pui capul pe perna, zicandu-ti asta in minte. Nu de alta, dar suna chiar misto.
     Si te trezesti. E duminica. Intrii panicata pe net, sa vezi daca ti-a raspuns la mesajul de azi-noapte. Dar nu. Vezi dezamagita doar un "Seen at..". Iti zici in mintea ta "Da.. bine ca nu este -Seen at.. with..- ar fi fost tragic. Si asa, ma doare capul. Nu cred ca trebuia sa beau prea mult." Dar ai baut. Si iti pui pe facebook poza aia care-ti place mult, de ti-ai facut-o aseara. Tot pentru el. O pui sa o vada. Poate vede si rochita. Nu de alta, dar n-ai vrea sa creada ca l-ai mintit, spunandu-i ca esti in club.
     Serios? Tu vezi cat de idioata esti? Se poate mai rau de atat? Nu. Esti idiotenia intruchipata.

Prezentul trage cu dintii de tine, dar rahatul ala de trecut de tine pe loc. Auzi... stii ceva? Da' pe el de ce nu-l tine? Habar n-ai. De fapt ai, dar refuzi sa crezi motivul.
Noroc ca incepi sa-ti revii din mahmureala si... realizezi ca tot ce ai facut in ultimele ore, a fost pentru a-i arata ce a pierdut. Dar stai putin, te-a pierdut? Pai cum sa te piarda, daca nu te-a avut niciodata?
Si te apuci sa te pregatesti cu atentie pentru o intalnire. O noua intalnire. Trebuie sa-l lasi sa moara. De ciuda. Stii ca va afla. Stii ca inca ii este dor. Dar... ti-am zis, te-a spalat de prea multe ori cu Perwoll. Si prea multe spalari, dauneaza. Ai scame acum. Poate te spala cu altceva, asta cu care te pregatesti sa iesi. Si scapi de scamele teparului de care inca ti-e dor.

2 comentarii: