Love always wins*

Love always wins*

duminică, 14 septembrie 2014

Cum se prosteste un barbat:



Pff, urmeaza o poveste lunga. 
Deci auzi ma faza tare: se face iunie, sambata seara, acasa, eu cu mine, silence total.

     Apare una pe facebook. Una cu care am fost acum cativa ani buni. Pff..  da ma frate, acum multi ani. Deci mori. Na povestea p*lii. Si ma bag in seama cu printesa. Singur, sambata seara, merge, zic eu. Si am vorbit pana dimineata pe facebook, duminica toata ziua. Mi-a trimis poze cu noi, de cand ne-am ars-o odinioara. Cu noi doi, d-alea pe hartie. M-am pisat pe mine, m-a cucerit total. N-are cum frate, zic, nu exista asa ceva. Si vorbim si duminica pana dimineata, si se lasa cu invitatii: ea la mine sau eu la ea. Dupa ce am terminat-o eu cu ea acum ceva ani, s-a combinat cu Gorila X. Pfff… ala ma frate, ea avea o relatie cu ala!
     A ramas sa ma duc eu la ea. Ajung la ea pe scara. Emotii pe mine la greu, zici ca eram la dezvirginat. Vine printesa, da ma. 
     “Buna, buna”. 
     Am stat noi pe bancuta la ea la scara, am povestit, am ras. Deci mai avea sa-mi apara un cos pe fata si clar paream un bulangiu. Dar na, plm.

      - Ba, sa nu faci copy-paste, ca te sparg!

     - Nu ma, hai continua :))

     Asa… si se trezeste bulangiu', adica "io", sa zica ca vrea in scara, ca mi-e frig. Ca pizdele alea, dar eu vroiam pe scara, ca vroiam sa sarut mireasa. Ajung pe scara la etajul 1, am fumat o tigare. Ea tot povestea si in timpu’ asta, am apucat mireasa de gat, cu o tripla intoarcere peste umar. Am sarutat-o, adica. A stat printesa si chiar a contribuit. A continuat o spalatura de bale de vreo 30 de minute, ca nah, ne-a fost dor, cica. Eu pisat pe mine, am plecat acasa, la un moment dat. A doua zi, iar la ea. 
     Dupa cateva zile, imi zice ca ii este frica sa nu fug, gen cum am facut acum ani de zile. Na la ce se gandea femeia. Eu deja gandeam cu p*la, nu mai aveam treaba. Pff.. cum sa fug, nu mai sunt ala! Vechiul EU a murit, acum sunt diferit - chestii de genu', stii cum zic. Si il aduc in discutie pe Gorila X. Si zice ca nu tine la el, ca vrea sa termine cu el, dar nu a fost motivata pana acum. Zic, acum esti - poi da, ca am dat de tine dupa atata timp. Eu vroiam sa f*t... nu ma interesa pe mine ca s-au aliniat planetele. Si ca, daca eu ii promit ca nu mai fug, ea se desparte de gorila si ramane cu mine. Pai cum sa fug eu? Nici nu pot sa fug tare, vin la tine si pe jos, satul de laba. 

     Peste 2 zile, invitatie la ea. Bun. M-am pregatit, 10 flotari acasa, treaba buna!
     Ma duc la ea, coboara dupa mine la scara. Urcam pe trepte. Ea mergea in fata. Ma uitam la curu' ei cand urca scarile si eram ca un copil cu un ou Kinder! Zic... o fut! Nu conta ca ma linseaza ala, daca afla. Daca se putea sa mor in pizda, eram fericit, dar nu. Si mai arunc si pastila pe scari: ai mai invatat si tu sa te futi? Eu ma? Bajat si eu. Client. 

     Ajungem la etajul ei si ce sa vezi? La ea acasa erau musafiri. M-am intristat instant. Zic.. gata! Nu mai fut, ma baga asta la filme sau cine stie ce. Vroiam sa plec, dar p*la zicea "stai ca nu dureaza mult". Si am stat. Vreo 2 ore. 
     Apoi am ramas eu cu ea. Nici nu stiam cum sa incep. Stiam ca vrea, dar era asa nasol momentul, ca nu puteam sa ma dezbrac in p*la goala si sa zic "Ia uite ba, ce avem noi aici? Treci!" Stii, e penibil. Deja nu mai rezistam, asa ca am sarutat mireasa. Ba si uite asa s-a aprins focul. Ca am pus mana pe telecomanda, am inchis tv-ul si dezbracarea la foc automat. Zic, ba frate, nu ai cum sa o bagi asa ca taranu'. O iubesti si tu putin.
     Si trece domnul la butoane. Preludiu. Am auzit eu de el, dar nu stiam cu ce se mananca exact. De fapt nu stiam ca ala se numeste asa si ca e ok sa dureze mult. Zic, plm.. pup, pup si hai sa ne futem. Nu frate, hai sa fiu delicat – sarutari, pupaturi, maini in par, maini peste tot, sarutari peste tot. Dar nu m-am lasat jos. Zic ce, asa din prima nu merge. Faceam si figuri. Da ma, "io"! Si in sarutarile alea, l-am scapat. A intrat, ce vina am eu? Eu mai vroiam preludiu. Bullshit! Si dai f*tai. Usor, incet, fara graba. Si dai si f*te mai departe - dai pe geam, pe perete, in canapea, capra pana dimineata! 

Care-i morala?

Am slabit 3 kg in noaptea aia!
De fapt, nu. Concluzia e ca printesa a ramas tot cu Gorila X
.

Un comentariu: