Love always wins*

Love always wins*

sâmbătă, 14 februarie 2015

Valentine's Day si alte porcarii

Am zis ca n-o sa scriu nimic legat de ziua asta stupida pentru unii, mult asteptata de altii.
Am incetat sa ma mai gandesc la 14 februarie, din punctul celorlalti de vedere.. cat despre punctul meu, este de neinteles.
Daca iubesti si esti iubit, bucura-te in privat. Nu cina la restaurantul scump din oras, demonstreaza dragostea. Fa ceva ce nu faci in restul anului, alaturi de persoana iubita.
Cat despre cei singuri... azi e scuza perfecta pentru o aventura. Sau o vizita in trecut. Sau scuza perfecta pentru a spune ca si ei iubesc pe cineva.
Well.. Make love, not war.

Si oricum... stiti momentul ala cand nu stii ce sa alegi intre trecut, prezent si viitor?
E si mai tragic cand te loveste fix de Valentine's Day. E ziua aia cand toti se iubesc, mai mult sau mai putin, majoritatea se mint reciproc, de ingheata apele si cel mai sigur... toti se culca. Unii in propriul pat, singuri, altii in paturile altora, ca maine sa se intrebe daca oare au gresit destinatia.
Ideea e ca azi, toti vrem sa ne iubim. Cu sufletul sau trupul. Sau ambele.
Si oricum azi nu e nimeni singur intamplator. 

Imi place asta cu trecut, prezent si viitor. Momentul ala cand in sfarsit le ai pe toate. E un sentiment idiot dar dragut. Idiot ca habar nu ai ce sa faci. Alegi mai intai sa te minunezi de situatia in care esti si de obicei, te rezumi doar la a te minuna.Cand nu stii ce sa faci, aminteste-ti de ce trecutul e trecut si de ce viitorul nu e prezent.
Concluzia? Traieste prezentul. Si daca nu te multumeste, mai bine fii singur!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu