Love always wins*

Love always wins*

luni, 14 septembrie 2015

Amanta fostului iubit

Te gandeai cum te mai poate surpinde viata? Hai nu-ti mai pune intrebarea asta, stii ca se gaseste intotdeauna ceva nou. Si naspa. Si uite, ti-ai cautat-o cu lumanarea!

Te-ai fi gandit vreodata, cand te strangea in brate si iti spunea ca te iubeste, ca vei ajunge o amanta pentru el? Da... ai dreptate. Nici eu. E dubios si amuzant, in acelasi timp.
Stai pe la 12 noaptea, te consolezi cu o bere, ca e cald. Si iti amintesti ca toate lunile alea frumoase s-au terminat ca erai tu prea geloasa. Ca el te-a inselat, de fapt. Dar te-a iubit, ma.
Hai lasa berea, ca se face frig... e septembrie, e luni. Iar.
Si de ce nu ati incheiat socotelile cu trecutul? Ei.. da' de ce sa iti bati capul? Daca te simti bine, de ce sa te agiti cu atatea intrebari?
N-ai fost prea importanta pentru el, a doua zi il vedeai deja de mana cu alta. Si te impacasei cu ideea. Mai tii minte? Deja te cuplasei si tu cu cineva. Dar cum viata-i curva, v-a adus din nou in acelasi pat.
Doar ca acum nu mai era ca pe vremuri, asa-i? Acum fiecare apartinea altuia.
Si e al dracului de dubios sa te sune prezentul, cand esti in pat cu trecutul. De ce faci aceleasi greseli, la infinit, fara sa inveti ceva?
Ca sa stai azi, septembrie, luni, cu telefonul in mana, in timp ce el e in deplasare cu prezentul?
Nu te-ai gandit niciodata ca vei fi amanta fostului iubit. Si ce poate fi mai rau, decat sa realizezi asta septembrie, luni?
Hai termina-ti berea. Sau vinul. Cheers!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu