Love always wins*

Love always wins*

luni, 24 noiembrie 2014

Femeia - un mic drac impielitat?

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viaţa şi schimbă toate întrebările.
Vorba lui Andrei, de azi major! La multi ani, tipule!
Si cand acele "noi intrebari" devin "vechi intrebari"?

Ne reprofilam si cautam alte raspunsuri. Viata e un continuu si intens studiu. Bai, si asta e cel mai palpitant!
Pai cand n-ai nimic pe cap si nicio grija, nu simti ca traiesti!
Dar nu... nu asta e ideea textului, nu despre viata.
Ci despre intrebari. Cand ai toate raspunsurile intr-un om, nu te mai atrage. Vrei si cauti alte intrebari.

Sa ma leg putin de Maximilian. Baieti rai, fete cuminti!
Oare? Vrem noi fetele, baieti rai?
Cand iubim, nu. Cand nu iubim, da. Cum vine asta?
Vad din ce in ce mai multe reprezentante ale sexului frumos, plangandu-se ca sunt ranite de baieti rai. Asta e prima faza. Dupa depasirea ei, apare ideea de "vreau un tip care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt, sa imi aduca mic-dejunul la pat, sa imi daruiasca flori, sa-mi deschida portiera masinii si sa-mi dea mesaj de buna dimineata". Ei bine, nu!
Asta e doar o minciuna cat se poate de gogonata! O minciuna chiar si pentru ele, cele care-si "doresc" asta.
M-am mintit si eu cu ideea asta. Dar ce facem cand dam de un baiat bun? Il transformam in prieten si nu in iubit! De ce? Cand totul este dezvaluit, interesul dispare! Cand ai totul pe tava, nu mai vrei nimic! Nici macar acel tot. Si incepi sa cauti acel detaliu care ar reda sarea si piperul intr-o relatie, in altul si in altul. Pana il gasesti.
Cand prada se preda, vanatorul nu mai are de lucru si isi cauta alta prada de cucerit! Ca noua ne place sa ne luptam pentru ceva, pentru orice! Desi negam in realitate, subcontientul nostru cauta cele mai agere infruntari in viata. Asta e si maretia vietii - sa devii mai bun, cu orice victorie pentru care ai depus eforturi extreme.
Nu, in realitate nu ne-am dori sa ne fie deschisa usa masinii sau a restaurantului unde cinam. De ce? Pentru ca suntem femei si vrem sa conducem mai mult decat vor barbatii de fapt. Suntem sexul frumos dar si cel mai tare. In caracter si orgoliu. Ca de aia, de la femeie au pornit razboaie si dispute intre barbati. Dar astia n-o sa recunoasca niciodata. Si nici femeile superficiale nu vor recunoaste -  ele vor sa fie cocolosite. Eu vreau lupta umar la umar!
Nu, in realitate nu ne-am dori sa fim trezite in fiecare dimineata cu un mesaj pe telefon gen "Buna dimineata, frumoasa mea! Te iubesc cum iubeste desertul ploaia! :*". Nu, devine obisnuinta, iar rutina omoara omul.
De aia ne plictisim de bine, de aia ne plictisim de baietii buni. Asta in cazul in care, am decis sa dam o sansa.
Nu, e greu sa fim iubite pentru ceea ce suntem. De ce? Pentru ca suntem niste mici draci impielitati si vrem mereu sa fie ca noi. N-o sa ne iubeasca pentru ca stam o ora in oglinda. Nu, n-o sa ne iubeasca pentru ca ii caram cu forta in mall, cautand o noua garderba, 5 ore. Ne vor iubi, pentru ca ii sustinem in idioteniile pe care le fac. Ne vor iubi pentru ca bem cot la cot cu ei la meciul mult asteptat. Ne vor iubi pentru ca ii laudam cat de buni sunt in pat. Desi, fie vorba intre noi, n-ar fi buni fara noi. N-ar fi buni, daca n-ar avea bagajul ala imens de femei, in spate.
Nu, nu vrem barbati buni. Nu prea buni. Nu lingusitori si sufocati. Iar astia buni, asa sunt! Vor ei sa stie tot, sa ne inteleaga si treaba asta ne calca pe nervi. Suntem femei, avem secrete si ne place sa fim neintelese, de fapt. Dar o negam cu vehementa!

Dar barbatii vor femei bune? Nu, stai! Cuminti. Vor? Din ce am vazut, nu. Sau cel putin... rar. E usor s-o invete pe tocilara clasei, pozitia 69, dar e imposibil sa o faca sa accepte ca e absolut normala, intr-o relatie.
Da' si ei sunt la fel ca noi, femeile. Se plang ca nu gasesc fete cuminti si la locul lor. Cica toate-s la fel - curve. Dar cand dau de una buna, n-o vor. Prea multe batai de cap, prea multa normalitate. Prada se preda. Si se apuca de cucerit o femeie care are standarde mult prea ridicate pentru el si pentru o relatie. Dar ii daruieste o noapte, ca nu-i fata "rea"! Aventuri. Dar ei de fapt "cauta o fata buna, cu care sa se insoare".

As zice ca suntem la fel in privinta asta, dar n-acceptam nici daca ne-ai da cu tezla in cap! Si da, am curaj sa afirm asta.
Vrem sare, vrem piper... ca mai apoi sa facem gargara cu apa, ca ne ustura prea tare gatul. De la tipete, de la certuri interminabile si ani irositi din viata!
Lasati femeile sa faca ce vor :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu