Love always wins*

Love always wins*

duminică, 31 august 2014

"The Other"

     Azi s-a trezit fara sa se gandeasca la El. Azi si-a facut o cafea putin prea dulce si a fumat doar o tigare. A fost o dimineata ca celelalte de dinainte sa il cunoasca. Si tot azi a petrecut ceva timp cu ea insasi. A gatit ceva bun de mancare si apoi luand masa alaturi de ea, si-a amintit de El, gandindu-se ca sigur i-ar fi placut ce i-a iesit. Si-a strans masa si a baut un pahar cu apa. Apoi s-a gandit sa incerce sa faca o poezie. Trista. Ea scrie de obicei cand e trista. Doar ca azi nu a fost. Culmea. A fost chiar fericita, petrecand timpul alaturi de ea. Si totusi, i-a iesit poezia. Cred. Apoi, incercand sa invete, a dat peste un blog. Si a inceput sa citeasca pe alocuri. Dar a inchis pagina la un moment dat. De fapt nu ea, ci orgoliul a inchis-o, cealalta ea. Pai cum asa? Incepea sa se gandeasca la El. E o treaba tare grea sa nu isi aminteasca. Apoi el, orgoliul, s-a ridicat din pat si si-a cautat ceva de imbracat si incaltat. S-a imbracat cu ce ii placea lui cel mai mult. Iti vine sa crezi? Tenesii ei nr 34 sunt curati din nou. Da. Pai de cateva zile, orgoliul i-a tot gasit de lucru. Asa ca i-a spalat. Si ea tot cu periuta, cum o facuse El candva. Stai, am deviat putin. 
     In fine, s-a dus la oglinda. El stie ca ii place sa stea acolo destul de mult timp. Stie? Normal ca stie. Stie multe despre ea. Si ea il mintea ca il cunoaste, dar habar nu are care-i mancarea lui preferata. Avea prea multe pretentii de la El, era prea egoista, fara a se mai gandi si la El. Stie. Stie asta din clipa in care s-a certat cu orgoliul, in oglinda. Vezi tu... Incepuse sa tipe la ea, ca de ce s-a gandit la El azi, cand manca. Si atunci ea a realizat de ce inchisese pagina blogului. Orgoliul realiza ca de fapt, ea are dreptate. A vrut sa impiedice, probabil, momentul cand ea isi da seama de greselile facute. Asa ca s-au certat destul de urat in oglinda, cateva minute. Si ea l-a invins, intr-un final.     
 
  Azi a fost o zi mai altfel, fata de celelalte. In rest, la ei acasa e ok. La ea si la orgoliu. Se mai cearta cu el adesea, iar uneori parca e prea multa liniste. Dar e bine, in rest. Ea isi stie acum greselile, si stie ca El trebuie sa ajunga o amintire frumoasa, acum, pentru ea. Doar atat.

     Ai voie sa zambesti. Ea oricum nu va stii ca o faci ^_^

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu