Love always wins*

Love always wins*

marți, 20 octombrie 2015

Ce ne facem cu barbatii astia feroce...?

Off... barbatii astia sunt tare naivi. Si nu ca sunt eu vreo feminista convinsa, dar chiar sunt naivi.
Oricat de diferiti sunt, indiferent de varsta, toti sunt convinsi ca noi, femeile, nu-i vom uita niciodata.
Ce-i drept, asa e, dar nu in modul in care ei o gandesc. Unii ne lasa rani adanci in suflet. Sau pe trup. Altii doar cicatrici. Ori, unii amintiri frumoase. Sau un gust amar.
Dar nu, nu il vom iubi o viata intreaga pe iubitul de la 18 ani. Nici pe cel de la 20. Mai departe... depinde de barbat. De fapt, tot timpul depinde de ei.


Cand iubim, cu totii visam cai verzi pe pereti si ne imaginam la altar alaturi de perechea noastra. Dar nu, de cele mai multe ori, indragosteala asta e doar o iluzie. Si sunt sigura ca stiti cu totii asta. Doar ca uneori e cam greu sa acceptam ce ne spune creierul.
Juram ca vom iubi pe veci o singura persoana si, ce-i drept, juram asta de cateva ori in viata. Inima se prinde mai greu... trebuie insistat.
Si oricat de creduli sunt barbatii... asa naivi sa creada asa ceva? Asa ceva... in conditiile in care femeia pentru ei, a incetat de mult sa mai fie femeie?
N-o sa iubim niciodata o viata intreaga, un barbat care nu ne respecta, care nu stie sa ne inteleaga.


Sau macar sa se prefaca... Nu, nu vom sta alaturi de un om, pentru care valorile noastre nu conteaza. Poate fi cel mai bun barbat la pat, poate fi milionar. La un moment dat, sufletul nu are nevoie de hormoni si nici de genti de mii de euro.
Si, desi sunt mii de texte pe tema asta, cum se face ca barbatii inca n-au aflat? Sunt naivi, asta e raspunsul.
Da, e o lume a barbatului! Dar femeia are cheia.
Si, odata cu trecerea anilor, e din ce in ce mai greu de convins, sa deschida usile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu